10-course meal

KAIZEN POP-UP x NOBIS HOTEL PALMA

KAIZEN & NOBIS Tribute Menu / Menú Homenaje KAIZEN & NOBIS

– Appetizers / Entrantes –

• Confit Leek and A5 Wagyu Croquette
• Croqueta de puerro confitado y Wagyu A5

• Hamachi Usuzukuri with Tosazu, Yuzu Miso, and Truffle Honey
• Usuzukuri de hamachi, tosazu, miso yuzu y miel de trufa

– Starters / Primeros –

• Japanese Scallop Tataki with Ponzu and Kizami Wasabi
• Tataki de vieira japonesa con ponzu y kizami wasabi

• Mango Gazpacho with Bluefin Tuna Tartare
• Gazpacho de mango con tartar de atún Bluefin

• Otoro Sashimi with Caviar Beurre Blanc and Kizami Wasabi
• Sashimi de otoro con beurre blanc de caviar y kizami wasabi

• Black Angus Rib Brioche with Japanese BBQ and Foie Gras Micuit
• Brioche de costilla Black Angus, BBQ japonesa y foie micuit

• Mallorcan Red Prawn Dumplings with Coral Juice and Yuzu Air
• Dumplings de gamba roja mallorquina, jugo de su coral y aire de yuzu

– Sushi Course / Nigiris –

• Omakase Nigiri Selection
• Omakase de niguiris

– Main Course / Principal –

• Kagoshima A5 Wagyu Tataki Robata-Style with Yakiniku Sauce and Yuzu Miso Glazed Eggplant
• Tataki de Wagyu A5 Kagoshima a la robata, yakiniku y berenjena glaseada con miso yuzu

– Desserts / Postres –

• Kalamansi Foam with Five-Spice Crumble and Osmotized Apple in Aromatic Herbs
• Espuma de kalamansi, crumble de 5 especias chinas y manzana osmotizada en hierbas aromáticas

• Matcha Tea and White Chocolate Cream with Basil Sponge, Ginger Curd, and Marinated Cherries
• Cremoso de té matcha y chocolate blanco, bizcocho de albahaca, curd de jengibre y cerezas marinadas


Food Menu price per person ‘120€ pp’

Optional Wine pairing by Möet

price per person ‘80€ pp’

Bookings:

‘Tfn: 871 55 58 00’

"noi@nobishotel.es"

‘Limited places, prepayment required’,

"48h cancelation not refund"