
KAIZEN POP-UP x NOBIS HOTEL PALMA
KAIZEN & NOBIS Tribute Menu / Menú Homenaje KAIZEN & NOBIS
– Appetizers / Entrantes –
• Confit Leek and A5 Wagyu Croquette
• Croqueta de puerro confitado y Wagyu A5
• Hamachi Usuzukuri with Tosazu, Yuzu Miso, and Truffle Honey
• Usuzukuri de hamachi, tosazu, miso yuzu y miel de trufa
– Starters / Primeros –
• Japanese Scallop Tataki with Ponzu and Kizami Wasabi
• Tataki de vieira japonesa con ponzu y kizami wasabi
• Mango Gazpacho with Bluefin Tuna Tartare
• Gazpacho de mango con tartar de atún Bluefin
• Otoro Sashimi with Caviar Beurre Blanc and Kizami Wasabi
• Sashimi de otoro con beurre blanc de caviar y kizami wasabi
• Black Angus Rib Brioche with Japanese BBQ and Foie Gras Micuit
• Brioche de costilla Black Angus, BBQ japonesa y foie micuit
• Mallorcan Red Prawn Dumplings with Coral Juice and Yuzu Air
• Dumplings de gamba roja mallorquina, jugo de su coral y aire de yuzu
– Sushi Course / Nigiris –
• Omakase Nigiri Selection
• Omakase de niguiris
– Main Course / Principal –
• Kagoshima A5 Wagyu Tataki Robata-Style with Yakiniku Sauce and Yuzu Miso Glazed Eggplant
• Tataki de Wagyu A5 Kagoshima a la robata, yakiniku y berenjena glaseada con miso yuzu
– Desserts / Postres –
• Kalamansi Foam with Five-Spice Crumble and Osmotized Apple in Aromatic Herbs
• Espuma de kalamansi, crumble de 5 especias chinas y manzana osmotizada en hierbas aromáticas
• Matcha Tea and White Chocolate Cream with Basil Sponge, Ginger Curd, and Marinated Cherries
• Cremoso de té matcha y chocolate blanco, bizcocho de albahaca, curd de jengibre y cerezas marinadas
Food Menu price per person ‘120€ pp’
Optional Wine pairing by Möet
price per person ‘80€ pp’
Bookings:
‘Tfn: 871 55 58 00’
‘Limited places, prepayment required’,
"48h cancelation not refund"